top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?

Fault Tree Analyses (FTA)

 
MEE arbejder konstant på at blive bedre til at håndtere de tekniske udfordringer, der ligger i at designe komplekse anlæg og systemer.
 
Vores mål er at kunne levere en professionel rådgivning baseret på den nyeste teknologi.
 
Vi udfører FTA (FejlTræsAnalyser) for de af vores kunder, som ønsker en beregnet dokumentation for tilgængelighed eller oppetid af deres systemer.
 
Brug af FTA er særligt anvendeligt, hvor der er krav til systemtroværdighed, specifikke krav til tilgængelighed og oppetid. Det kan omfatte køleanlæg til edb-maskinstuer, tekniske installationer til sikring at drift i et tunnelkompleks eller hovedforsyning til tekniske installationer, hvilket er forbundet med store krav til oppetid.

FTA er en top-down, deduktiv fejlanalyse, hvor en uønsket tilstand af et system analyseres vha. Boolean Logic ved at kombinere en serie af lavere niveauer som begivenheder.
 
Denne analysemetode anvendes især i forbindelse med Safety Engineering og Reliability Engineering til at bestemme sandsynligheden for forekomsten af et uheld eller en systemfejl.
 
FTA kan anvendes til at:
  • forstå logikken, der fører til topbegivenhed/uønsket tilstand
  • påvise overensstemmelse mellem (input) systemsikkerheden og pålidelighedskrav
  • prioritere de bidragydere, der fører til topbegivenheden
  • oprette lister over kritisk udstyr og hændelser samt imødegående handlinger
  • overvåge og kontrollere sikkerheden af et komplekst system
  • minimere og optimere ressourcerne
  • medvirke til design af et system
  • fungere som et diagnostisk værktøj til at identificere og rette årsager til topbegivenhed, hvilket kan hjælpe med oprettelsen af diagnostiske manualer/processer
 
Vi benytter os af flere forskellige systemer til vores Risc Management-beregninger afhængigt af, hvilket formål beregningen har. Vi anvender bl.a. CARA FTA og Item Software.

Services
Analyser og studier, elektrotekniske

 


Vi udfører grafiske modeller af elektriske netværk, hvor vi kan simulere load flow og kortslutningsforhold direkte i grafikken, imens beregningerne pågår.
El-studier, Ik”, spændingsfald, selektivitet og relæstudier
Det tekniske driftspersonale har i deres daglige arbejde brug for et retvisende billede af, hvordan et givet elanlæg fungerer.
Fault Tree Analyses (FTA)
Vi udfører FTA (FejlTræsAnalyser) for de kunder, der ønsker en beregnet dokumentation for tilgængelighed eller oppetid af deres systemer.
Planlægning, ressourcestyring og logistik
Planlægning er en faglig disciplin, der i de fleste tilfælde ikke får den plads i hierarkiet, som den fortjener. Solid og realistisk planlægning er en forudsætning for, at et projekt bliver en succes.
Sager - diverse
Successiv kalkulation
Princippet om successiv kalkulation er en teknik til budgettering, MEE har anvendt i flere år. Den går ud på, at man benytter en beregningsmodel, som anvender tal med en varians til begge sider. Metoden er baseret på Lichtenberg's Princip.
Value Engineering
Value Engineering (VE) er en systematisk metode til at forbedre "værdien" af produkter, installationer og systemer vha. en granskning af funktionen, herunder opbygningen og dimensioneringen samt økonomien.
Hvis du kan noget, så lad os høre fra dig
Vi efterlyser nye og dygtige medarbejdere, som er praktisk anlagt, initiativrige, kreative, selvstændige og meget mere ...
Ingeniørpraktik og afgangsprojekt

Hos M&E Engineering har vi en årelang erfaring med at følge studerende på vej mod den afsluttende del af deres studie.

Ingeniør- eller installatørstuderende har været i praktik og udarbejdet deres afsluttende projekt hos os.

Ny Nørreport trappe
MEE har assisteret Züblin A/S i tilbudsfasen med udarbejdelse af tilbudsmateriale omfattende M&E-installationerne i den nye trappe på Nørreport.
Sager - diverse
Nyheder, projekter
M&E Engineering A/S | Slotsmarken 11 | DK-2970 Hørsholm | telefon: +45 4846 1350 | e-mail: info@mee.dk
Åbningstider: mandag - fredag kl. 08.00-17.00
Copyright © MEE - All Rights Reserved.

CMS and mobile site.


HTML5 | CSS3