top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?

Erhvervsbyggeri


DR-Byen, Ørestaden
Ved dette byggeri indgik vi i flere forskellige samarbejdsformer herunder: partnering, ressourcepersoner, underrådgiver og vikarfunktion ...

...læs mere

Hotel Hans Egede (Nuuk)
MEE har som underrådgiver forestået projekteringen af de eltekniske installationer i forbindelse med udvidelse og større, teknisk opdatering af hotellet.

...læs mere

Kalundborg Kommune, Kalundborg forsyning
I forbindelse med sammenlægninger af forskellige funktioner inden for spildevand og vand samt varme i Kalundborg Kommune vandt MTH/Lindpro opgaven med at udbygge den eksisterende administrationsbygning ...

...læs mere

Nationalbanken
Vores primære opgave bestod i at udføre projektering omfattende redundant forsyning af hovedtavle og ombygning af eksisterende underfordelingstavler ...

...læs mere

Nybrogård Kollegiet
Vores projektleder var den daglige leder af projektet på byggepladsen.

...læs mere

Opera København
Vores primære opgave bestod i at udføre tids- og ressourceplanlægning på baggrund af hovedentreprenørens tidsplaner for byggeriet.

...læs mereServices
Analyser og studier, elektrotekniske

 


Vi udfører grafiske modeller af elektriske netværk, hvor vi kan simulere load flow og kortslutningsforhold direkte i grafikken, imens beregningerne pågår.
El-studier, Ik”, spændingsfald, selektivitet og relæstudier
Det tekniske driftspersonale har i deres daglige arbejde brug for et retvisende billede af, hvordan et givet elanlæg fungerer.
Fault Tree Analyses (FTA)
Vi udfører FTA (FejlTræsAnalyser) for de kunder, der ønsker en beregnet dokumentation for tilgængelighed eller oppetid af deres systemer.
Planlægning, ressourcestyring og logistik
Planlægning er en faglig disciplin, der i de fleste tilfælde ikke får den plads i hierarkiet, som den fortjener. Solid og realistisk planlægning er en forudsætning for, at et projekt bliver en succes.
Sager - diverse
Successiv kalkulation
Princippet om successiv kalkulation er en teknik til budgettering, MEE har anvendt i flere år. Den går ud på, at man benytter en beregningsmodel, som anvender tal med en varians til begge sider. Metoden er baseret på Lichtenberg's Princip.
Value Engineering
Value Engineering (VE) er en systematisk metode til at forbedre "værdien" af produkter, installationer og systemer vha. en granskning af funktionen, herunder opbygningen og dimensioneringen samt økonomien.
Hvis du kan noget, så lad os høre fra dig
Vi efterlyser nye og dygtige medarbejdere, som er praktisk anlagt, initiativrige, kreative, selvstændige og meget mere ...
Ingeniørpraktik og afgangsprojekt

Hos M&E Engineering har vi en årelang erfaring med at følge studerende på vej mod den afsluttende del af deres studie.

Ingeniør- eller installatørstuderende har været i praktik og udarbejdet deres afsluttende projekt hos os.

Ny Nørreport trappe
MEE har assisteret Züblin A/S i tilbudsfasen med udarbejdelse af tilbudsmateriale omfattende M&E-installationerne i den nye trappe på Nørreport.
Sager - diverse
Nyheder, projekter
M&E Engineering A/S | Slotsmarken 11 | DK-2970 Hørsholm | telefon: +45 4846 1350 | e-mail: info@mee.dk
Åbningstider: mandag - fredag kl. 08.00-17.00
Copyright © MEE - All Rights Reserved.

CMS and mobile site.


HTML5 | CSS3