top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?

Logistik og planlægning


Bedre udbudstidsplaner
En ny vejledning, som MEE i samarbejde med syv af byggeriets toneangivende organisationer har været med til at udvikle, gør det nemmere at overdrage et projekt fra rådgiver til entreprenør på en måde, så tidsplanen holder i alle faser af byggeriet.

...læs mere

Danish Crown, Nyt slagteri i Horsens
Opgaven omfattede udvikling af beregningsapplikationer i MS-Excel, som blev sammenbygget med MS-Project, således at data fra tids- og ressourceplanerne kunne efterbearbejdes ...

...læs mere

Opera København
Vi tilførte en værdi til entreprenørens organisation ved at tilføre specialviden og varetage opgaven med at ressourceplanlægge, mandskabstilpasse, fremdriftsrapportere og løbende generere nøgletal til styregruppen ...

...læs mere

Øresund tunnel sikkerhedsopdatering
Entreprisen omfattede installation af nye flugtvejs- og nødbelysningsarmaturer i alle tunnelrør samt etablering af en ny føringsvej gennem hele det ene jernbanerør.

...læs mereServices
Analyser og studier, elektrotekniske

 


Vi udfører grafiske modeller af elektriske netværk, hvor vi kan simulere load flow og kortslutningsforhold direkte i grafikken, imens beregningerne pågår.
El-studier, Ik”, spændingsfald, selektivitet og relæstudier
Det tekniske driftspersonale har i deres daglige arbejde brug for et retvisende billede af, hvordan et givet elanlæg fungerer.
Fault Tree Analyses (FTA)
Vi udfører FTA (FejlTræsAnalyser) for de kunder, der ønsker en beregnet dokumentation for tilgængelighed eller oppetid af deres systemer.
Planlægning, ressourcestyring og logistik
Planlægning er en faglig disciplin, der i de fleste tilfælde ikke får den plads i hierarkiet, som den fortjener. Solid og realistisk planlægning er en forudsætning for, at et projekt bliver en succes.
Sager - diverse
Successiv kalkulation
Princippet om successiv kalkulation er en teknik til budgettering, MEE har anvendt i flere år. Den går ud på, at man benytter en beregningsmodel, som anvender tal med en varians til begge sider. Metoden er baseret på Lichtenberg's Princip.
Value Engineering
Value Engineering (VE) er en systematisk metode til at forbedre "værdien" af produkter, installationer og systemer vha. en granskning af funktionen, herunder opbygningen og dimensioneringen samt økonomien.
Hvis du kan noget, så lad os høre fra dig
Vi efterlyser nye og dygtige medarbejdere, som er praktisk anlagt, initiativrige, kreative, selvstændige og meget mere ...
Ingeniørpraktik og afgangsprojekt

Hos M&E Engineering har vi en årelang erfaring med at følge studerende på vej mod den afsluttende del af deres studie.

Ingeniør- eller installatørstuderende har været i praktik og udarbejdet deres afsluttende projekt hos os.

Ny Nørreport trappe
MEE har assisteret Züblin A/S i tilbudsfasen med udarbejdelse af tilbudsmateriale omfattende M&E-installationerne i den nye trappe på Nørreport.
Sager - diverse
Nyheder, projekter
M&E Engineering A/S | Slotsmarken 11 | DK-2970 Hørsholm | telefon: +45 4846 1350 | e-mail: info@mee.dk
Åbningstider: mandag - fredag kl. 08.00-17.00
Copyright © MEE - All Rights Reserved.

CMS and mobile site.


HTML5 | CSS3