top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?

Konsulentopgaver


Informations- og dataanalyse
Banedanmark ønskede at afdække mulighederne for en optimering af information til passagererne på landets forskellige togstationer.

...læs mere

Kortlægning af jernbaneoverkørsler
Opgaven var en del af "trafikaftalen", ifølge hvilken det var blevet besluttet, at der skulle foretages en kortlægning af overkørselsområdet mhp. en samlet afklaring af og beslutning om aktiviteter i fremtiden.

...læs mere

Kravspecifikation til Facilities Management system
Kravspecifikationen var en del af udbudsmaterialet i forbindelse med køb af et Facilities Management (FM) IT-system til erstatning for eksisterende, fysisk arkiv.

...læs mere

Rationaliseringsprojekt
Vi har for kunden udarbejdet en analyserapport af deres værktøjslager, der var fælleslager for tre lokationer på Sjælland og blev anvendt af 300 mand.

...læs mere

Service Leverance Aftale
MEE udførte opgaven med at udarbejde en Service Leverance Aftale (SLA), der skulle være en del af det fremtidige aftalegrundlag mellem Campus Service, brugere og kunder.

...læs mereServices
Analyser og studier, elektrotekniske

 


Vi udfører grafiske modeller af elektriske netværk, hvor vi kan simulere load flow og kortslutningsforhold direkte i grafikken, imens beregningerne pågår.
El-studier, Ik”, spændingsfald, selektivitet og relæstudier
Det tekniske driftspersonale har i deres daglige arbejde brug for et retvisende billede af, hvordan et givet elanlæg fungerer.
Fault Tree Analyses (FTA)
Vi udfører FTA (FejlTræsAnalyser) for de kunder, der ønsker en beregnet dokumentation for tilgængelighed eller oppetid af deres systemer.
Planlægning, ressourcestyring og logistik
Planlægning er en faglig disciplin, der i de fleste tilfælde ikke får den plads i hierarkiet, som den fortjener. Solid og realistisk planlægning er en forudsætning for, at et projekt bliver en succes.
Sager - diverse
Successiv kalkulation
Princippet om successiv kalkulation er en teknik til budgettering, MEE har anvendt i flere år. Den går ud på, at man benytter en beregningsmodel, som anvender tal med en varians til begge sider. Metoden er baseret på Lichtenberg's Princip.
Value Engineering
Value Engineering (VE) er en systematisk metode til at forbedre "værdien" af produkter, installationer og systemer vha. en granskning af funktionen, herunder opbygningen og dimensioneringen samt økonomien.
Hvis du kan noget, så lad os høre fra dig
Vi efterlyser nye og dygtige medarbejdere, som er praktisk anlagt, initiativrige, kreative, selvstændige og meget mere ...
Ingeniørpraktik og afgangsprojekt

Hos M&E Engineering har vi en årelang erfaring med at følge studerende på vej mod den afsluttende del af deres studie.

Ingeniør- eller installatørstuderende har været i praktik og udarbejdet deres afsluttende projekt hos os.

Ny Nørreport trappe
MEE har assisteret Züblin A/S i tilbudsfasen med udarbejdelse af tilbudsmateriale omfattende M&E-installationerne i den nye trappe på Nørreport.
Sager - diverse
Nyheder, projekter
M&E Engineering A/S | Slotsmarken 11 | DK-2970 Hørsholm | telefon: +45 4846 1350 | e-mail: info@mee.dk
Åbningstider: mandag - fredag kl. 08.00-17.00
Copyright © MEE - All Rights Reserved.

CMS and mobile site.


HTML5 | CSS3